Bjerringbro

Grafisk Designer og iværksætter med sikker streg

Sara Huus Lund. Privatfoto

Sara Huus Lund er en af tre iværksættere, der er del af iværksætterforløbet i samarbejdet mellem Viborg Egnens Erhvervsråd (VER) og KnowHowZ. Sara er selvstændig grafiker i virksomheden Huuslund Grafisk Design, der har til huse i KnowHowZ i Bjerringbro.

– Jeg valgte at starte som selvstændig i januar 2018, fordi jeg har en passion for grafik og former, og dette er mit drømmejob. Beslutningen blev nemmere efter et forløb i I-værkstedet hos VER. Sådan fortæller Sara Huus Lund om sin opstart i KnowHowZ i Bjerringbro.

Gennem I-værkstedet blev forretningsideen sat på prøve.

–  Det var et 12 ugers forløb, hvor sparring med andre iværksættere og kloge erhvervsfolk, giver positive indspark og hjælper dig med forståelsen af din forretning. Alt det praktiske. Her fik jeg også en businesscoach, og det var med til, at jeg turde tage springet, fortæller den unge iværksætter.

Uddannet mediegrafiker – med speciale

Sara er uddannet mediegrafiker på Hansenberg tekniske skole i Kolding, og hun har arbejdet som grafisk designer indenfor tekstilbranchen. Hun laver alt fra flyers, plakater, annoncer og kreative udtryk. Og så kan hun tegne. Lige præcis det sidste er vigtigt for forretningsideen.

– Jeg har altid godt kunne lide at tegne. Jeg tegner i frihånd – akvarel og vandfarver. Ved at sammensætte mine håndtegninger med grafik, kan jeg udarbejde mine kunders ideer på både printmedier og på textiler. Det er sådan jeg differentierer mig fra mange andre grafikere, siger  Sara Huus Lund.

Læs om Sara Huus Lund på hjemmesiden www.huuslund.dk

Kommentarer