Bjerringbro

Leif Domino er manden bag Autoclean

Leif Domino, ejer af Autoclean

Autoclean er flyttet ind i KnowHowZ i 2017. Ind i det omkring 100 kvadratmeter store værksted med højt til loftet og plads til 2 biler. Leif Domino er manden bag.

Autoclean udfører alle former for pleje, rengøring samt polering af biler og motorcykler. Det sidste nye er polering og coating af både, hvor han kører ud i hele landet, for at klare opgaverne.

En hobby bliver til virksomhed

Først 4 år hos Mitsubishi i Randers, så 4 år hos Opel i Randers. 8 års klargøring af biler skulle der til, inden Leif indså, at det ikke bare er arbejde. Det er mere en hobby.

– Jeg er betaget af, hvor flot biler og både kan blive. Det afhænger af de rigtige maskiner, de rigtige produkter og et godt håndværk” siger Leif og fortsætter “Og jeg opdagede at jeg kunne lide et arbejde, hvor du kan se resultatet. Hvor du kan se en forskel. Og hvor kunderne bliver glade.

Og det er netop de tre ingredienser; Maskinen, produktet og håndværket.

– Jeg arbejder med en ny produktserie, igl coating, som er en glaskeramisk overfladebehandling. Det beskytter mod stenslag, UV-stråler og den syre der er i fugleklatter. Og med 3 års levetid er det meget populært. Specielt på nye biler, da det beskytter en, i forvejen, fin lakering. forklarer Leif.

– Og det er et håndværk at betjene maskinerne og produkterne korrekt. Det har jeg nu gjort i over 10 år. Efter de første 8 år, tog jeg ud til kunderne og arbejdede. Nu har jeg eget værksted med plads til 2 biler. Så det går da fremad. Men jeg tager stadig ud til båd-behandlinger. Det er for besværligt at få ind på værkstedet.

Aften og weekend

Når Leif har fri fra arbejdet på skiltefabrikken og har hentet børnene, så åbner han Autoclean. Her polerer han, til han er tilfreds med resultatet.

– Det er gerne fra klokken 17.00 til jeg er færdig. Og i weekenderne, når der er rigtig travlt. Jeg stopper jo først når jeg er helt tilfreds med resultatet. Min egen bil? Den bruger jeg jo også til at hente børn i, smiler Leif afslutningsvis.

Kommentarer