Ørum

Tillykke til grundejerforeningens medlemmer

Læserbrev af Birthe Harritz, Ørum.
Socialdemokratisk kandidat til kommunalvalget.

I lørdags indviede grundejerforeningen i Veldsparken den nye legeplads og det nytilplantede fællesareal.

Legepladsen er er en del af en plan om at skabe nye legetilbud i Ørum, en plan, som har fået økonomisk støtte fra Viborg Kommune.

Jeg hilser naturligvis tiltagene meget velkomne. For det første er området blevet forskønnet med beplantningen, og for det andet er det en sjov og udfordrende legeplads lavet af pæne, solide og holdbare materialer.

Med den nye legeplads, og med den legeplads, der senere på året bliver etableret ved FDF gården, bliver der mere at foretage sig for børnene i byen. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at møde flere børn, der er ude at lege, når jeg færdes forskellige steder i Ørum. Det undrer mig tit, at jeg så godt som aldrig møder børn, der leger i Futdalen. Jeg vil håbe, at børnene vil lade iPads hvile en gang imellem og benytte den nye legeplads.

Børn hygger sig med at spille elektroniske spil på deres spillemaskiner og iPads, og det er helt i orden, at de bruger noget af deres fritid på at spille, men der er bare den hage ved det, at de sidder alt for meget ned og er inaktive. Børn har godt af at røre sig og bruge deres energi, og det gør de allerbedst, når de er aktive ude i den friske luft.

Så tak til jer der tog initiativ til legepladsen, jeg håber den vil blive flittigt besøgt.

Kommentarer