Debat

Kristian Pihl Lorentzen: Tak til tilliden

Debatindlæg af Kristian Pihl Lorentzen. Genvalgt folketingsmedlem for Venstre

Efter fire ugers hektisk valgkamp oprandt folkestyrets festdag, Grundlovsdag, hvor det var vælgernes tur til at tale.

I alt 6963 vælgere satte deres kryds ud for mit navn. Sammen med min andel af listestemmerne i Vestjyllands Storkreds fik jeg i alt 9752 stemmer, hvilket giver mig det fjerde mandat ud af Venstres fem mandater i Midt- og Vestjylland. Og dermed genvalg til folketinget.

Stor tak til de mange vælgere, der har vist mig deres tillid. Jeg vil arbejde hårdt for at vise mig værdig til denne tillid ved at være en aktiv, resultatorienteret og nærværende folketingsmand i de kommende år.

Jeg er også dybt taknemlig for de mere end 150 frivillige hjælpere, der har kæmpet side om side med mig i valgkampen med plakater, bannere, gadeaktioner, lokale feltbesøg, og valgevents. Jeres indsats, engagement og begejstring har været afgørende for det gode resultat. Også stor tak til de rigtig mange, der med frivillige valgbidrag støttede min kampagne.

Nu ser jeg frem til at komme i arbejdstøjet på Christiansborg og kæmpe for de mærkesager og mål, jeg har meldt ud i valgkampen. Og jeg ser frem til et konstruktivt samarbejde med andre partier om at skaffe gode resultater til gavn for befolkningen.

Kommentarer